No Meat Athlete Podcast möter Cheap Lazy Vegan

No Meat Athlete Rose Lee Cheap Lazy Vegan Podcast

I senaste avsnittet av No Meat Athlete så träffar Matt Frazier som är ena halvan av programledarduon en av de största på veganprofilerna på Youtube. Rose Lee, som de flesta känner igen som ”Cheap Lazy Vegan”.

Rose berättar om hur hennes transformationsresa till en helt växtbaserad kost gick. Vilka hinder hon stötte på och hur hennes sociala medier-persona växt genom åren.

Något som är extra kul för mig med detta avsnittet är att No Meat Athlete och Cheap Lazy Vegan har varit de som varit med mig i min vegantransformation och hjälpt mig att gå över till en helt växtbaserad kost. No Meat Athlete är experter på konditionsträning och vad en behöver tänka på kostmässigt när en tränar överlag. Rose är den som som gör maten lätt att laga och billig att köpa.k

Rose blev känd på Youtube för hennes ”Leva på €1 om dagen”-videos där hon handlar matvaror för en hel vecka, gör matlådor och kostnaden för hela veckan understiger €7.

Utöver att ha en strålande sociala medier-karriär så äger även Rose tillsammans med sin mamma ett café. De talar om utmaningarna de har och haft under covid och stegen framåt. Inte nog med att driva en restaurang så har hon även en podcast tillsammans med en kompis där de pratar om vardagliga ting, men också ibland lite veganism. Just det, hon har ju en privat vlogkanal också. Rose håller sig verkligen sysselsatt.

Har du någonsin sett en Cheap Lazy Vegan-video så kommer du inte bli besviken av detta avsnitt. Du kan lyssna på det nedanför.

Vi har tidigare tipsat om våra favoritpodcasts där NMA kom med. Läs mer om grabbarna och andra veganska podcasts på länken.

Cheap Lazy Vegan hittar du på:

Instagram
Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *