Polarbröd och VegMe – Lanserar Polartoast och Polarmacka

Svenska Polarbröd och svenska Vegme har gjort ett unikt samarbete tillsammans. De har tagit fram två polarmackor och lagt in god vegansk fyllning. Mackorna kommer i två tappningar. Polartoast Barbecue och Polarmacka Skärgårdsröra. Mackorna planeras att släppas i februari 2020. Skiddrottningen Charlotte Kalla som länge varit sponsrad av Polarbröd la häromdan upp en bild på sin Instagram, hållandes de två mackorna.

Mackorna kommer att finnas i servicebutiker, servicemaskiner, vendingmaskiner och på bensinmackar runt om i landet.

Tidigare har vi behövt göra våra egna barbequemackor med rågkakor och Sarek, men nu är det äntligen slut på det.

Jag tror att båda både Polartoast och Polarmacka kommer att gå hem. Speciellt på utflykter eller något lätt att äta på lunchen. På brödfronten har vi veganer inte varit bortskämda genom åren. Så att få två nyheter, som dessutom är i samarbete mellan två svenska företag är stort som visar att de är i framkant när det gäller miljötänk.

Hoppas att Polarbröd och Vegme fortsätter samarbetet vidare och börjar erbjuda fler fyllningar i sina andra bröd. Jag minns att som liten när Sarek var väldigt populärt (trots att vi kallade brödet Rocknroll-bröd då en rullade ihop det till en rulle) att rulla ihop med mastiga fyllningar.

Polartoast Barbecue Polarmacka skärgårdsröra

Länk till Charlotte Kallas Instagraminlägg

Vad har du för tankar om nyheterna? Är detta något du kommer testa? Har du gjort egna Polartoast eller Polarmackor själv tidigare? Vilka fler skulle ni vilja se ett samarbete mellan? Jag hade gärna sett ett samarbete mellan Dafgårds och Anamma. Tänka att veganisera Dafgårds hela utbud. (Karins lasagne, Billys, Gorbys med mera).

Kommentera nedanför!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *