Vegansk Burgare och korv-nyhet från Garant

Axfoods märke Garant berättar att de släppt två nya goda nyheter. Fast några av er kanske rynkar på näsan att ni minsann sett Garants juicy vegan burgare tidigare. Ja, ni har rätt. Den har nu återvänt med nytt spännande recept och textur.

Korvens bas är ärtprotein och med champinjoner. Korvskinnet gjort på alger. Det mest spännande som jag tycker är att den är grovmalen. Jag har inte sett någon annan vegansk korv köra grovmalet så detta kommer bli väldigt intressant att pröva. Korven är milt kryddad men har ett litet sting av peppar. Varje korv väger in på 90g styck och kommer i förpackning om fyra stycken.

Veganska burgaren är precis som korven gjord på ärta och champinjon, och kommer med en rökig smak. Garant skriver själva att den går utmärkt att smasha. Något som många av oss gillar att göra.

Håll ögonen öppna på bloggen och Instagram framöver för att se hur vi kommer servera burgaren och korven. Kika in vårt recept på Fooled Oumph burgare här. Vad tycker du är a och o att ha på burgaren och vad är absolut förbjudet att lägga på en burgare?

burgare från Garant

Bilden är lånad av Garantskafferiet.se som jag dessutom rekommenderar oerhört starkt att kolla in. Där finns vegetariska mosbrickor och dessutom en riktigt god falafelwrap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *