VegMe lanserar äntligen vegansk korv

VegMe Grillkorv Chorizo

Precis som ICA nu gjort i dagarna så lanserar nu även VegMe veganska korvar i sitt veganska utbud. Efter stor efterfrågan kommer nu den vegetariska jätten att lansera korv i utbudet. Blir 2020 korvens år?

VegMe lanserar korvarna i två upplagor. Dels en ordinarie grillkorv och dels en stark chorizo. Båda korvarna är gjorda på solros- och ärtprotein, vilket är en otroligt kul nyhet då vi är vana vid att soja vanligtvis är proteinkällan. VegMe’s korvar ligger på 350g per förpackning och innehåller fem korvar. Rekommenderat pris kommer vara 59.90kr och korvarna kommer att hittas på Coop.

Med sitt redan gedigna utbud av vegetariska produkter där bland annat färdigrätter, burgare, färs, rödbets-, potatissallad, såser, pulled sojastrimlor, vegobullar, vegobitar så är korv ett givet komplement till deras redan stora utbud.

Jag har redan börjat planera hur jag ska avnjuta korvarna. Två stycken chorizokorvar, ett berg med pommes och ett nästan lika stort berg med VegMe SriachaBea.

När sommaren kommer så grillkorven med på grillkvällen med kompisarna. Självklart tillsammans med fluffiga bröd, rostad lök och aiolin från VegMe. Det kommer inte att bli annat än succé!

Vad är dina åsikter om VegMe’s produkter? Finns det något du saknar? Har du längtat efter korvlansering? Berätta om dina åsikter i kommentarerna.

VegMe Instagram

One thought on “VegMe lanserar äntligen vegansk korv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *