Vegomagasinet nedsatt 20% till nyår

Allas vår favorit i tidningshyllan VEGO berättar på sin Instagram att de kör en drive nu att priset är nedsatt 20%. 20% är ju galet bra. Det är ju som att var femte tidning är gratis. Passa på att nyttja denna kampanjen från Vegomagasinet.

VEGO skriver att de gör detta för att så många ska få en såpass grön start på 2021 som möjligt. Ett perfekt läge att börja prenumerera om du dragit dig för det innan. Du kanske känner någon som skulle behöva en liten extra knuff att mer växtbaserat? Detta blir en perfekt julklapp till hen.

Även om du du enbart skulle skriva upp dig på tre månader prenumeration så får du även tillgång till alla förgående nummer – digitalt. Antingen via hemsidan eller via appen.

Vegomagasinet – vad är det?

Vegomagasinet är både Sveriges första och största vegetariska mattidning med sina 98 000 läsare. Med supergoda recept, spännande nya rätter, nyheter om veganskapa produkter och inspirerande reportage så är Vegomagasinet en helig skrift här hemma.

Rabattlänken till Vego kan du här.

Skulle du vilja bekanta dig mer med Mattias som är chefredaktören för VEGO? Då kan du lyssna på senaste avsnittet av Vegopodden, där han pratar om bröd med Maria Sitell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *