Bokrecension – Vem bryr sig?


Sveriges största svenska Youtuber (som talar svenska) Therese Lindgren släppte 2017 boken “Vem bryr sig?” som handlar om hennes resa från att vara allätare till vegetarian, och till slut vegan. Detta är Therese uppmaning till alla som läser hennes bok, att bry sig och ta hand om sig själva.

Vem bryr sig är Therese andra bok släppta bok och uppföljaren till “Ibland mår jag inte så bra” som är en bok om hennes kamp mot psykisk ohälsa och som även blev årets bäst säljande fackbok 2016.

Bild på författaren och youtubern Therese Lindgren

Av de jag diskuterat Vem bryr sig med så är alla eniga att det är en väldigt lättläst bok, som inte skuldbelägger, och att Therese argumenterar ur sina egna erfarenheter och kan styrka dessa med fakta. Vilket gör det väldigt svårt att lägga ifrån sig boken. Boken är precis som hennes första en riktig sidvändare och nästintill omöjlig att släppa. Jag har läst boken två gånger och första gången läste jag den i en sittning.

Med egna anekdoter genom hela boken, så är det väldigt stor igenkänningsfaktor, både hos de som konsumerar kött och de som inte gör det. Om du gillar smart skrivna böcker, som dessutom är lättlästa så är detta boken för dig. Hela boken känns väldigt personlig och Therese fångar din uppmärksamhet hela boken igenom. Vem bryr sig är en väldigt bra introduktion till att äta mer växtbaserat och mer medvetet.

Har du någon gång övervägt att slå om din kost, men behöver en personlig rådgivare så pröva denna boken.

Vår recension av Vem bryr sig blir 8 avokado av 10 möjliga!

Avokado GladAvokado GladAvokado GladAvokado GladAvokado GladAvokado GladAvokado GladAvokado GladSöt avokado gråSöt avokado grå

Nu när är vi på ämnet – har du läst vår andra bokrecension om vegansk husmanskost av Gustav Johansson? Har du missat Therese Youtubekanal så hittar du den här.

Du kanske också gillar