Vegansk rödbetssallad och potatissallad från ICA snart i butik


ICA fortsätter spåret med veganska alternativen. Senaste buden är att inom kort kommer de både lansera vegansk potatissallad och vegansk rödbetssallad. Äntligen!

Personligen har jag enbart sett VegMe’s alternativ i butikerna och då kommit i små förpackningar. ICA verkar inte slösa på krutet. Båda förpackningarna ligger på 400g styck. Nu kommer du kunna ta med en bytta med till släkten på julafton eller midsommar och bjuda släkt och vänner. Tänk på alla möjligheterna som öppnas!

Dessvärre kunde jag inte hitta var potatisen eller rödbetorna är från eller om det är svenskproducerat. Vet du mer om var de produceras så kommentera gärna nedanför.

Vegansk rödbetssallad och vegansk potatissallad lanseras vecka 16 och kommer ligga på 12,90kr styck. Helt otroligt bra pris! Sådan pepp!

Tidigare i år lanserade ICA även vegansk korv, som vi som skrev om här. De korvarna tror jag kommer bli en kanonsuccé tillsammans med dessa två veganska sallader. Eller vad tror ni om Pease of Heavens rostbiff tillsammans med potatissalladen? Kan knappt bärga mig!

Vilken kommer bli din favorit tror du? Veganska potatissalladen eller vegansk rödbetssallad? Vilka fler kombinationer kommer du på? Kommentera nedan! Om du hellre vill göra din egna rödbetssallad så har Jävligtgott ett recept här.

Vegansk rödbetssallad och vegansk potatissallad

Du kanske också gillar